آموزش پخت کباب خانگی با فر
آموزش پخت کباب خانگی با فر
آموزش پخت کباب خانگی با فر بسیار کاربردی و تضمین شده است.
از تجربه پخت کباب خانگی در کنار اعضای خانواده لذت یک دورهمی خوشمزه با طعم کباب را از دست ندهید.
گوشت چرخ شده یا خرد شده : ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۱ پر
آرد سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
روغن : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۱ قاشق غذاخوری
آب : ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل سفید ، فلفل قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه کباب
سیخ چوبی
طرز تهیه:
برای شروع سیخ های چوبی را در آب خیس می دهیم تا به اندازه کافی مرطوب شوند.
ادویهجاتی که برای تهیه کباب آماده کرده اید را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کرده
تا به اندازه کافی با گوشت مخلوط شده باشند و حالت چسبندگی پیدا کنند.
الان نوبت استراحت دهی به مواد بدست آمده است.
روی مواد را پوشانده و به مدت نیم ساعت آن را استراحت می دهیم.
برای سیخ کردن گوشت ها بعد از نیم ساعت بهتر است یک ظرف آب در کنار خود داشته باشید
و دست خود را با اب مرطوب کنید.
گوشت های استراحت دیده در مواد و ادویه جات را سیخ کرده
در کف سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کرده و سیخ های آماده شده را روی آن بچینید.
دمای فر بهتر است 200 درجه سانتیگراد تظیم شده باشد.
برای اینکه کباب های شما به اندازه کافی مرطوب باشند و خشک نشوند
می توانید مقداری روغن توسط یک فرچه بر روی سیخ ها بمالید.
برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید.
سیب زمینی را به صورت ساده و یا با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو بسته به ذائقه خود، خانواده و مهمانان مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند.
نوش جان

آموزش پخت کباب خانگی با فر