سوپ قارچ

سوپ قارچ

مواد لازم جهت دستور پخت (سوپ برای ۳ نفر)
قارچ ۱۵۰ گرم که حدودا ۱۰ تا ۱۲ عدد می شود.
پیاز ۱ عدد خرد کنید.
سیر یا پودر سیر در صورت تمایل می توانید استفاده کنید.
هویج ۱ تا ۲ عدد به دلخواه
آب مرغ ۲ لیوان کنار بگذارید.
شیر ۲ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری آماده کنید.
آرد ۲ قاشق غذاخوری کافی است.
خامه ۱۰۰ گرم در صورت تمایل تهیه نمایید.
جعفری ۱ تا ۲ ق غ در صورت تمایل خرد کنید.
نمک و فلفل به میزان لازم

سوپ قارچ

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک بشود.
اگر دوست داشتید در سوپ هویج بریزید، با رنده ی ریز رنده کنید و به آن اضافه کنید.
کره را اضافه کنید. قارچ ها را هم خرد کنید و داخلش ریخته و تفت دهید.
دو قاشق غذاخوری آرد را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.

دو لیوان آب مرغ که تهیه کرده اید را هم اضافه کنید .
اگر آب مرغ ندارید می توانید عصاره ی مرغ را داخل آب حل کنید و داخلش بریزید.
نمک و فلفل هم به میزان لازم بریزید.
اگر در سوپ از عصاره استفاده کردید در میزان ریختن نمک احتیاط کنید؛ چون معمولا عصاره ها نمک دارند. دو لیوان شیر را هم بریزید و مدام هم بزنید تا به جوش آید.
بعد از جوش آمدن در ظرف را نیمه باز روی آن قرار دهید تا سوپ بپزد و جا بیفتد، البته هراز چند گاهی هم بزنید.
در آخر هم کمی از مواد را برداشته و با جعفری و خامه  مخلوط کنید و داخلش بریزید.

توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن خامه، سوپ نباید بجوشد؛ پس ظرف را از روی حرارت بردارید.
ریختن خامه به دلخواه و بستگی به ذائقه دارد.
حتی می توانید داخل این سوپ از گوشت یا نخودفرنگی و یا سبزیجات هم استفاده نمایید.
این سوپ بسیار خوشمره و سبک است و از سوپ های رستورانی و تقریبا شبیه سوپ شیر است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *