طرز تهیه آش انار مخصوص شب یلدا و شبهای زمستان

طرز تهیه آش انار مخصوص شب یلدا

مواد لازم

لپه 1/2 پیمانه
برنج 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده 500 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری
انار دانه شده 2 کیلو
نمک و فلفل به مقدار لازم
سبزی آشی 1 کیلو
گلپر 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش انار

مرحله اول:

ابتدا لپه ها را به همراه روغن و پیاز سرخ  کنید و تفت بدهید،
سپس کمی کمی نمک و فلفل و 5 پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.
بعد از آن برنج شسته شده را به لپه هایی که کمی پخته اند اضافه کنید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.

مرحله دوم:

گوشت چرخ کرده را به همراه 2 عدد پیاز رنده شده و مقدار کمی فلف و نمک مخلوط کنید و به شکل کوفته قلقلی درست کنید.
گوشت قلقلی ها را داخل مقدار کمی روغن سرخ کنید و بعد آن ها را داخل آش بریزید.

مرحله سوم:

سپس سبزی آشی خرد شده را به مایه اضافه کنید و بگذارید آرام بجوشد تا خوب جا بیافتد.

مرحله چهارم:

دانه های انار در اواخر پخت داخل آش بریزید و گلپر را نیز در انتها اضافه کنید.

آش انار مخصوص شب یلدا شما آماده می باشد.

نکته: میتوانید  از رب انار هم به جای دانه های انار استفاده کنید.
در این حالت از نصف پیمانه رب انار به جای دو کیلو دانه انار استفاده کنید.

نکته: هر چقدر انار ترش تر باشد آش خوشمزه تر میشود.

 

همچنین بخوانید: ذرت بو داده

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *