طرز تهیه نارنج پلو

طرز تهیه نارنج پلو
برای تهیه غذای خوشمزه نارنج پلو به مواد زیر احتیاج است.
پوره شکر تا گیلاس
خلال نارنج و خلال پسته و بادام به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
گوشت گوسفند و یا بره یک کیلوگرم
برنج اعلا ۴ پیمانه

روش پخت غذای نارنج این گونه است که در ابتدا خلال های موجود را به همراه آب به میزان کافی جوش می آوریم
و برای چند مرتبه آب خلال های نارنج را خالی کرده
و سپس دوباره خلال نارنج ها را درون آب به جوش می آوریم.

این کار را برای گرفتن تلخی خلال نارنج ها انجام می دهیم
و عوض کردن آب جوشیده شده باعث می شود تلخی نارنج ها به کلی از بین برود.

طرز تهیه نارنج پلو

در مرحله بعد پوره شکر را با آب روی حرارت می گذاریم
سپس خلال های آماده شده را به آن اضافه کرده و جوش می دهیم.

در همین هنگام در یک ظرف دیگر آب و نمک به همراه برنج را جوشانده
و بعد از نرم شدن برنج ها به اندازه دلخواه آب برنج را کم می‌کنید
پس از آبکش کردن برنج ها مقداری روغن در قابلمه ریخته
و برنج های جوشانده شده را به آن اضافه کرده به همراه خلال های آماده شده.

گوشت ها را به سبک مورد نظر خود آماده نموده و در هنگامی که برنج را به داخل قابلمه اضافه می کنید
گوشت ها را لای برنج ها گذاشته و روی غذا را با خلال های نارنج تزیین می کنیم.
نارنج پلو یکی از خوشمزه ترین و بهترین غذاهای آسیایی به حساب می‌آید
که بیشتر در کشور افغانستان طبخ می شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *