طرز تهیه چیپس هویج

طرز تهیه چیپس هویج

مواد لازم

هویج: 450 گرم (2 عدد بزرگ)
نمک: یک قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی
آویشن : نصف قاشق چایخوری (آویشن تازه خرد شده بهتر است)

 

طرز تهیه چیپس هویج

ابتدا هویج ها را بشویید و خشک کنید.
سپس آنها را پوست بگیرید و با یک پوست کن هویج ها را به صورت نوارهای یک اندازه باریک خرد کنید.
هسته میانی آن را خرد نکنید و آن را برای مصارف دیگر کنار بگذارید.
مقدار روغن داخل یک ماهیتابه یا قابلمه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
روغن باید به اندازه ای باشد که هویج ها داخل آن غوطه ور شوند.

تا قبل از اینکه روغن به اندازه کافی داغ نشده هویج ها را در آن نریزید زیرا ترد نمیشوند.
حرارت نیز باید زیاد باشد تا هویج ها به سرعت سرخ شوند و این به ترد شدن آنها کمک خواهد کرد.
در نهایت وقتی روغن به حدی داغ شد که شروع به حباب تولید کردن کرد،
هویج هایی که به نمک و آویشن آغشته کرده اید داخل آن بریزید.
چون ورقه ها نازک هستند امکان سوختن آن زیاد است پس آن را رها نکنید و پای اجاق بایستید.
مدت پخت در حدود 15 دقیقه است و پس از سرخ شدن روغن اضافی آن را با یک دستمال بگیرید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه چیپس و پنیر فیله مرغ

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *