پاستیل پوست پرتقال شکلاتی را چگونه درست کنیم؟

پاستیل پوست پرتقال شکلاتی را چگونه درست کنیم؟

مواد لازم:

آب: 1 پیمانه
پرتقال: 3 عدد
شکلات تخته ای: 200 گرم
شکر: 2 پیمانه
چوب دارچین یا میخک (دلخواه): یک تکه

طرز تهیه:

پس از شستن و خشک کردن پرتقال ها، درست همانطور که همیشه پرتقال را با برش های عمودی از بالا به پایین پوست میکنید،
آن را با برش های نازکتری پوست بگیرید.
به پرتغال ها نیازی نخواهید داشت. در مرحله بعدی پوست های پرتقال را یک قابلمه بریزید و تا حدی که روی آنها را بپوشاند آب در آن بریزید.
به مدت ده دقیقه بگذارید تا بجوشد. سپس آب آن را عوض کنید. برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود این مرحله را سه بار تکرار کنید.

سپس یک پیمانه آب تازه و دو پیمانه شکر به قابلمه حاوی پوست پرتقال اضافه کنید و بگذارید تا مجددا بجوشد.
میتوانید یک تکه چوب دارچین یا میخک نیز برای عطر بهتر به آن اضافه کنید.
پس از به جوش آمدن آب زیر قابلمه را خاموش کنید.
به مدت بیست دقیقه بگذارید در همان حالت بماند تا پوست ها کمی به حالت شفاف دربیایند.
در این مرحله باید محتوای قابلمه را به مدت 2 هفته در یخچال بگذارید.
بعد از دو هفته گوست های پرتقال را از داخل شربت خارج کنید و روی یک سینی یا ورقه آلومینیومی بچنید.
کمی صبر کنید تا خشک شوند. آنها را در شکلات ذوب شده فرو کنید و مجددا داخل سینی بچینید تا خشک شوند.
پاستیل پوست پرتقال شما آدماده است.

 

همچنین بخوانید: میان وعده ساده و مغذی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *