چیپس خانگی

چیپس خانگی

از جمله تنقلات پرطرفدار و محبوب چیپس است.
اما  حتی اگر طرفدار این خوراکی خوشمزه هم باشید،
غیرممکن است هر روز به سراغ آن بروید و بخاطر نگرانی
از ضررهای  خوراکی‌های دارای نگهدارنده و افزودنی‌ها، آن را به یکی از خوراکی‌های ثابت رژیم روزانه‌تان تبدیل کنید.
در اینجا میخواهیم طرز تهیه چیپس خانگی و خوشمزه را به شما یاد دهیم.
چیپسی که شاید  در رده خوراکی‌های کم کالری جای نگیرد؛ لیکن ضرر کمتری را به بدن شما خواهد رساند.
مواد لازم برای تهیه ی چیپس خانگی برای دونفر:
۲ عدد سیب زمینی بزرگ
۱ قاشق غذاخوری جعفری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

چیپس خانگی

مرحله ی اول:
برای درست کردن چیپس ساده اولین کار پوست کندن سیب زمینی هاست. سپس آنها را خوب می شوییم و در یک کاسه بزرگ کمی آب و یخ می ریزیم. حالا  سیب زمینی ها را به طور یک اندازه با قطر نازک مناسب برای چیپس می بریم.

مرحله دوم:
برای برش سیب زمینی ها، می توانید از شابلون های مخصوص چیپس استفاده کنید؛ یا  به صورت چشمی با یک کارد تیز برش ببرید. حالا سیب زمینی های برش زده شده را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در کاسه ای که در آن آب و یخ ریختیم، قرار می دهیم تا سیب زمینی ها سفت شوند.

مرحله سوم:
بعد از اینکه سیب زمینی ها سفت شدند آن ها را آبکش کرده با یک دستمال خشک می کنیم و بعد از آن به اندازه دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سیب زمینی ها می پاشیم. البته اشکال ندارد اگر پس از سرخ کردن هم نمک و فلفل سیاه را اضافه کنیم.
حالا داخل یک ماهیتابه مناسب، به اندازه ای روغن می ریزیم که چیپس ها در روغن شناور شوند و پس از داغ شدن روغن، سیب زمینی ها را داخل ماهیتابه می ریزیم و بعد از آن سیب زمینی ها را داخل توری فلزی میریزیم تا روغن اضافی آن خارج شود و می توانید برای خوشمزه تر شدن چیپس تان از سس کچاب نیز استفاده کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *