خورشت گوجه سبز

خورشت گوجه سبز (برای ٤ نفر )

گوشت قرمز یا مرغ بسته به ذائقه ۵۰۰ گرم تهیه نمایید.
نعنا و جعفری ۳۰۰ گرم کافی است.
پیاز ۱ عدد خرد شده
گوجه سبز ۲۵۰ گرم مورد نیاز است.
عصاره گوشت ۱ عدد در صورت تمایل تهیه نمایید.
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران ساییده شده در صورت تمایل مقدار کمی بگذارید دم بکشد.
نعنا و جعفری تازه را شسته و خرد کرده در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

خورشت گوجه سبز

پیاز خرد شده را با روغن داغ تفت دهید.
رنگش که طلایی شد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
اگر دوست داشتید می توانید به جای گوشت از مرغ استفاده نمایید و تکه های خرد شده ی مرغ را به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید.
بعد از تفت دادن گوشت ها، زردچوبه و ادویه و در صورت تمایل عصاره ی گوشت را روی آن بریزید و هم بزنید و بعد از آن مقداری آب روی آن بریزید و اجازه دهید تا کمی پخته شود.

گوشت نیم پز که شد سبزی ها را اضافه کنید و بگذارید پخته شود. یک ربع مانده به آخر پخت، گوجه سبزها را اضافه نمایید.
برای اینکه گوجه سبزها وا نرود با چنگال چند سوراخ روی آنها بزنید.
همچنین برای جلوگیری از له شدن آن نگذارید زیاد حرارت ببیند.
به خورشت نمک و کمی رب گوجه و در صورت تمایل کمی زعفران اضافه کنید.
اگر ترشی خورشت زیاد بود می توانید کمی شکر اضافه کنید و اگر هم تمایل به ترش شدن بیشتر خورشت دارید به عنوان چاشنی، آبلیمو روی آن بریزید.
اضافه کردن چاشنی ها به خورشت بستگی به ذائقه ی افراد خانواده دارد.
حتی به جای رب گوجه از رب انار هم می توان استفاده کرد.

از پخت و استفاده از این غذای ایرانی لذت ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *