طرزتهیه بادمجان شکم پر

طرزتهیه بادمجان شکم پر

این غذا تنوع زیادی در روش پخت دارد و ابتدا توسط ژاپنی های چشم بادامی اختراع شد.

تفاوت پخت آن در نحوه ی پر کردن شکم بادمجان است.
از پنیر پیتزا هم برای پر کردن شکم بادمجان ها استفاده می کنند.

ایتالیایی ها اولین کسانی بودند که از پنیر پیتزا استفاده کردند چون طعم غذا را بسیار لذیذ میکرد.

مواد لازم:
۴ یا ۵ عدد بادمجان(متوسط باشد بهتر است)

گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم یا بیشتر هم میتواند باشد.

پیاز ۲عدد در اندازه متوسط

گوجه فرنگی هم ۳عدد متوسط

رب گوجه ۳ قاشق غذا خوری

ترخون خشک ۳ قاشق مربا خوری(می توانید از سبزی های خشک و تازه هم استفاده کنید)

آبغوره، نمک، فلفل و زردچوبه هم به مقدار نیاز

طرزتهیه بادمجان شکم پر

ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و روی  هر کدام را با چاقو برش تقریبا سطحی می زنیم.

بعد روی بادمجان ها نمک می پاشیم. تا تلخی آنها گرفته شود.

حالا نوبت درست کردن  سس و مایه داخل بادمجان هاست.

ابتدا  پیازها را رنده یا خرد کرده؛ سرخ میکنیم.

طلایی که شد زرد چوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رب پخته، قرمز و خوش رنگ شود.

نصف این مایه را کنار می گذاریم تا باقی مواد را به آن اضافه کنیم.

بقیه سسی که داریم و همچنین فلفل ونمک و ترخون را هم اضافه کرده کمی تفت میدهیم.

حال نوبت بقیه سس است.

برای درست کردن سس، گوجه ها را قاچ زده  چرخ می کنیم تا پوره شوند و بعد پوره گوجه، رب و پیاز سرخ شده ای که داشتیم را داخل قابلمه میریزیم تا جوش بیاید.

بهش نمک فلفل و بقیه ی تلخونی ها رو اضافه میکنیم و هم می زنیم.

سس ما آماده است.

زیر شعله را خاموش می کنیم.

حال بادمجان ها که تلخی شان هم رفته را سرخ کرده و داخل شکمشان را با مایه گوشتی که داشتیم پر می کنیم و وبقیه سس ها را روی بادمجان ها می ریزیم.

بادمجان شکم پر ما آماده است. میتوانید با نان یا برنج میل کنید.

نوش جان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *