طرز تهیه فیله استریپس

طرز تهیه فیله استریپس

طرز تهیه فیله استریپس بسیار کاربردی و خوشمزه و روان است.
از تجربه تهیه فیله استریپس در کنار اعضای خانواده لذت یک دورهمی خوشمزه با فیله پولکی و ترد را از دست ندهید.

برای شروع به فیله مرغ مقداری
پودر سیر، نمک، فلفل، کمی پودر زنجبیل، پودر پیاز(به دلخواه)، کمی ادویه کاری افزوده
و نصف لیوان آب بیفزایید
و خوب فیله ها را با ترکیب ادویه جات بدست آمده مخوط کرده
و به مدت سه ساعت در حالی که روی آن را پوشانده اید در یخچال استراحت دهید تا به میزان کافی مزه دار شود.

در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید بریزید
و کمی نمک و پودر سیر و … اضافه و مخلوط کنید.
فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید
و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید.
این عمل را دوبار تکرار کنید.

برای اینکه آرد ها گلوله ای نشوند مراقب باشید دستان شما خیس نشوند.
سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید.
و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید.

نکته جالب و کاربردی برای تهیه این فیله این است که بیشتر از دوبار در آب و آرد نزنید
و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید
تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه لایه دور فیله ها سفت بشه.

از عجله کردن برای پخت این غذا جدا پرهیز کنید.
روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه
من همیشه با این دستور فیله مرغ سوخاری پولکی درست میکنم و خیلی عالی میشه.

خوشمزه ترین لحظات در کنار خانواده و در کنار میز غذا با عشق و محبت و یک غذای خوشمزه ایجاد می شوند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *