طرز تهیه چیپس و پنیر فیله مرغ

طرز تهیه چیپس و پنیر فیله مرغ

مواد لازم برای دو نفر

فیله مرغ پخته شده: ۲۰۰ گرم
چیپس ساده: یک بسته متوسط
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
کالباس خشک : سه برگ متوسط
فلفل دلمه: ۱ فلفل متوسط
فلفل سیاه، آویشن و زرد چوبه: به میزان دلخواه
نخود و ذرت کنسروی (دلخواه): از هر کدام یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه چیپس و پنیر

ابتدا قارچ ها را بشویید و به صورت مربعی خرد کنید.
فلفل دلمه ای ها را هم به همین ترتیب شسته و خرد کنید،
سپس با قارچ ها و ادویه ها مخلوط کنید.
و آنها را به مدت چهار دقیقه داخل مایکرویو بگذارد تا پخته شوند.
پس از خارج کردن آنها اگر قارچ ها آب اضافی داشتند آن را دور بریزید.

یک ظرف پیرکس که فضای کافی برای مواد داشته باشد را آماده کنید، کف آن را یک ردیف چیپس بچینید،
سپس روی آن همه مواد را به غیر از پنیر و ادویه ها بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
نصف مقدار پنیر را روی مواد پخش کنید و یک لایه دیگر چیپس بچینید.
بهتر است نسب به ردیف اول چیپس کمتری بچینید.
باقیمانده مواد را روی ردیف دوم بریزی و در انتها باقی پنیر را هم روی آن اضافه کنید.
ظرف را باری 2 تا 2 و نیم دقیقه با نهایت حرارت در مایکرویو بگذارید تا آماده شوید.
چیپس و پنیر شما آماده است.

 

همچنین بخوانید: پاستیل پوست پرتقال شکلاتی را چگونه درست کنیم؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *