لازانیا

لازانیا (برای ٣ تا ٤ نفر)

گوشت کم چرب ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم و چرخ کرده باشد.
پیاز رنده یا خرد شده ۱ عدد کافی است.
فلفل دلمه ۱عدد به صورت نگینی خرد کنید.
قارچ ۷ تا ۸ عدد به صورت ورقه ای خرد کنید.
پنیر پیتزا به میزان لازم (از ۲۰۰ گرم تا ۵۰۰ گرم مورد نیاز است. )
ورق لازانیا ۱ بسته کافی است.
برای سس سفید ( آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری، کره  ۳۰ گرم، شیر گرم ۱/۵لیوان )
نمک و فلفل و رب گوجه به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا

قارچ ها را در تابه تفت دهید.
پیازخرد شده را نیز جداگانه تفت دهید و گوشت را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز اضافه کنید .
در انتها نمک و فلفل و ادویه ی خود لازانیا و رب را نیز داخل مواد بریزید.
(مواد داخل لازانیا سلیقه ای است. میزان گوشت هم می توان کمتر کرد. )
ورق های لازانیا را داخل آب جوش در قابلمه ی حاوی نمک و روغن بیاندازید و بعد از ۱۰  دقیقه آبکش کنید و کمی آب سرد رویش باز کنید،
ورق ها را روی یک پارچه ی تمیز صاف بچینید.
طرز تهیه ی سس: آرد را تفت دهید و کره را روی آن بریزید و کمی تفت دهید.
حالا شیر گرم را داخل مواد ریخته و مدام هم بزنید تا غلیظ  شود. به غلظت تقریبا ماست ، کمی هم نمک و فلفل بریزید.
واشر تابه دوطرفه را دربیاورید و کف آنرا کمی چرب کنید.
برای اینکه برگه های لازانیا بهش نچسبد در صورت تمایل ورقه های نازک سیب زمینی را بچینید و سس سفید بریزید.

لازانیا

به اندازه ی پهنای تابه ورقه های لازانیا را قرار دهید کمی سس سفید و بعد پنیر پیتزا و مواد گوشتی بریزید و ورقه ها را بچیینید.
رویش به همین صورت لایه ها را پر کنید.
روی اولین و آخرین لایه ی ورقه ها، سس سفید و بعد پنیر پیتزا فراموش نشود.(برای خشک نشدن لازانیا موثراست. می توانید از سس گوجه هم استفاده کنید.) روی ورقه های لازانیا حتما سس سفید و پنیر پیتزا بریزید.
تابه را روی حرارت ملایم رو به کم قرار دهید.(از شعله پخش کن هم می توانید استفاده کنید.)
به مدت نیم ساعت کافی است.
در این روش دیگر روی لازانیا برشته نمی شود.
اگر توی تابه غیر دو طرفه بخواهید درست کنید از دم کنی استفاده شود.
اگر از فر استفاده کردید با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه پخته می شود.
حتما در انتهای پخت، گریل را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود.
قبل از قرار دادن در فر هم مقداری آب با آبپاش روی لازانیا اسپری کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *