کتلت مرغ

کتلت مرغ

دستور مواد مورد نیاز برای ده تا دوازده عدد کتلت حدوداً برای سه تا چهار نفر می باشد.

مواد مورد نیاز:
گوشت مرغ یا بوقلمون ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم چرخ کنید.
پیاز متوسط یا بزرگ یک عدد کافی است.
سیب زمینی ۲ عدد متوسط باشد.
دو تا سه حبه سیر در صورت تمایل استفاده کنید.
تخم مرغ به دلخواه می توانید ۱عدد استفاده کنید.
سبزی تازه یا خشک که هر نوع سبزی دلخواه است؛ جعفری و پیازچه و یا هر نوع سبزی دیگری یک تا دو قاشق غذاخوری در نظر بگیرید.
نمک ،زرد چوبه و ادویه، فلفل و پاپریکا را به دلخواه و مقدار مورد نیاز آماده کنید.

کتلت مرغ

طرز تهیه: نصف سینه ی مرغ و یک تکه ران مرغ را داخل غذاساز و یا چرخ گوشت چرخ کنید.
از گوشت بوقلمون هم می توانید استفاده کنید.
سیب زمینی و پیازها را نیز رنده کنید و آب آن را کمی بگیرید.
سیر را هم رنده کنید. درصورت تمایل یک عدد تخم مرغ هم داخل مواد بریزید.
همه ی این مواد را با هم مخلوط کرده، برای مخلوط کردن می توان از غذاساز استفاده کرد.
بعد از مخلوط شدن کامل ورز دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند. روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد خمیر آماده شده را ورز دهید و به هر شکلی که دوست دارید کف دست شکل دهید و داخل تابه در روغن داغ با حرارت ملایم و با حوصله سرخ کنید.
نیازی به تخم مرغ و یا آرد سوخاری هم نیست اگر یک ساعت داخل یخچال بماند منسجم می شود و به راحتی سرخ می شود.
بعد از اتمام سرخ شدن در صورت تمایل با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای میگذارید سرخ شود
و اگر نخواستید با گوجه فرنگی وخیار شور تزیین نمایید و بر سر سفره بگذارید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *