کروکت مرغ و پنیر

کروکت مرغ و پنیر

مواد لازم برای ۶ تا ۹عدد کراکت:
سینه مرغ ۱ عدد تهیه نمایید.
سیب زمینی ۲ عدد کافی است.
فلفل دلمه ای یا جعفری به اندازه ی ۲ قاشق غذاخوری خرد کنید.
پنیر پیتزا ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد کافی است.
آرد سفید و آرد سوخاری به میزان لازم مورد نیاز است.
پودر سیر، نمک، فلفل، آویشن و هر نوع ادویه ای به میزان لازم کنار بگذارید.

کروکت مرغ و پنیر

سینه مرغ را همراه با یک پیاز و نمک و فلفل و ادویه جات به آن اضافه کنید؛ بگذارید پخته شود.
بعد از پخته شدن مرغ، آن را ریش ریش کنید.
سیب زمینی را هم آب پز کنید و پوستش را بگیرید، سپس آن را رنده کنید.

داخل ظرفی مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده و پنیر پیتزا را به همراه  نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن مخلوط کنید و ورز دهید.
بسته به ذائقه، انتخاب ادویه جات دلخواه است.
برای راحتی کار می توانید مواد را داخل میکسر میکس کنید.
اگر دوست داشتید داخل این مواد تخم مرغ هم می توانید بریزید.

در ظرف را بپوشانید و مواد را یک ساعت داخل آن استراحت دهید.
داخل ظرفی دو عدد تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید. در ظرف دیگری آرد سفید و ظرف دیگر آرد سوخاری قرار داده؛
بعد از یک ساعت به اندازه کمی بزرگ تر از یک گردو از مواد برداشته و کف دست قل داده تا به شکل استوانه ای در بیاید.

اگر مواد به دست می چسبد کمی دستتان را آب بزنید و کار کنید.
حتما گلوله را خوب قل بدهید. گلوله ی استوانه ای را ابتدا داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و در آخر هم داخل آرد سوخاری بغلتانید.
کاور کردن خیلی مهم است و تا موقع پخت نباید ترک بخورد و وا نرود.

داخل ظرفی روغن ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته گرم و داغ که شد کروکت ها را داخلش انداخته و سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن داخل صافی قرار دهید تا روغن اضافه اش برود.
کراکت مرغ در واقع نوعی کوفته فرانسوی است که می توانید به عنوان غذای اصلی و یا پیش غذا، فینگرفود کنار غذا استفاده کنید.
انتخاب گوشت هم بستگی به ذائقه افراد خانواده دارد؛ یعنی از گوشت یا ماهی هم می توانید به جای مرغ استفاده کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *