کوکو بادمجان

کوکو بادمجان

مواد مورد نیاز برای ۱۶ عدد کوکو که حدودا برای ۴ نفر است:
بادمجان ۴ عدد کافی است.
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد تهیه نمایید.
سیب زمینی ۱ عدد تمیز بشویید.
پیاز ۱ عدد پوست بگیرید.
سیر ۲ تا ۳ حبه در صورت تمایل به استفاده، تمیز نمایید.
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم مورد نیاز است.

کوکو بادمجان

بادمجان ها را کمی شکاف دهید و روی گاز کباب کنید. بادمجان کبابی طعم کوکو را بسیار مطلوب می کند.
بعد از کباب کردن پوست بادمجان ها را بگیرید. اگر کبابی دوست نداشتید بادمجان ها را جدا بپزید.
سیب زمینی را هم آب پز کنید و بعد از خنک شدن رنده کنید.
بدون سیب زمینی هم می توانید این کوکو را درست کنید. پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.

بادمجان، سیب زمینی، سیر و پیاز را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید.
در صورتی که غذاساز ندارید بادمجان ها را له و یا ساتوری کنید. بقیه ی مواد را هم رنده کنید کافی است.
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران را هم بریزید. تخم مرغ را هم کمی با چنگال بزنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم رو به کم بگذارید.
همین که گرم شد با قاشق از مواد کوکو را  برداشته و داخل روغن ریخته و سرخ کنید.
می توانید مواد را یک سره داخل تابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.
همچنین می توانید از انواع قالب های کوکو و کتلت استفاده کنید.
اگر دیدید کوکو وا می رود می توانید یک قاشق آرد، داخل مواد بریزید و ورز دهید و بعد سرخ کنید. کوکوی بادمجان یک غذای نانی سبک و همه پسند می باشد.

امیدوارم از آشپزی و سرو این غذای بی نظیر ایرانی لذت ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *