خاگینه رولی مغز دار

خاگینه رولی مغز دار

مواد لازم جهت دستور این دسر تقریبا برای ۱۸ برش است.
گردوی خرد شده نصف لیوان برای مغز خاگینه مورد نیاز است.
گل سرخ به اندازه ی ۱ قاشق مربا خوری پودر کنید.
دارچین نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۳ عدد کافی است.
ماست ۷۵ گرم که حدود ۳ قاشق غذاخوری می شود.
بیکینگ پودر ۴ گرم معادل یک قاشق چایخوری است.
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری کافی است.
زعفران  مقدار کمی در صورت دلخواه دم کنید.
آرد سفید ۷۵ گرم که معادل نصف لیوان است.

مواد مورد نیاز برای شربت:
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

خاگینه رولی مغز دار

ابتدا شربت را طبق دستور درست کنید که خنک بشود:
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و تا زمانی که شکر حل نشده قاشق داخل آن نزنید .
جوش که آمد زعفران و گلاب را داخل آن ریخته و ۵ دقیقه که بجوشد کافی است.
بیشتر از آن نیاز نیست روی حرارت بماند. از روی حرات بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود.
دستور پخت خاگینه:
تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی یا برقی آن قدر بزنید که حالت پف پیدا کند.
بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و داخلش بریزید و با هم مخلوط کنید.
آرد سفید را الک کرده و داخلش ریخته و هم بزنید. کمی زعفران دم کرده در صورت تمایل بریزید.
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن بریزید.
معمولا سایز تابه دوطرفه ۳۲ در ۲۰ سانت است که برای این مواد خوب است و اگر تابه دوطرفه ندارید اشکالی ندارد.
مواد را داخل تابه بریزید. توجه داشته باشید که زیاد کلفت نشود. هر چه نازک تر باشد بهتر است چون موقع رول کردن نمی شکند.

در تابه را گذاشته تا بپزد. تایم پخت هم بستگی به حرارت شعله دارد.
وقتی یک طرف آن پخته شد تابه را برگردانید تا آن طرفش هم تغییر رنگ بدهد.
تابه را از روی حرارت بردارید. همان طور که گرم هست، سه الی چهار قاشق از شربت خنک شده را روی خاگینه بریزید و در تابه را بگذارید تا نرم بماند.
برای مغز رولت هم گردوی خرد شده همراه یک قاشق  پودر گل سرخ و نصف قاشق مرباخوری پودر دارچین را مخلوط کنید.
میتوانید هل و زنجبیل و هر چیز دلخواه دیگری هم بریزید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *