مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی

تکه های مرغ به تعداد افراد خانواده تهیه شود.
پیاز یک عدد کافی است.
پرتقال ۸ عدد تازه و سالم باشد.
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم مورد نیاز است.
زعفران به میزان لازم دم کنید.
برگ بو در صورت دلخواه می توانید استفاده کنید.
آب لیمو یا شکر یا عسل در صورت دلخواه کنار بگذارید.
کره ۱ قاشق غذاخوری البته به دلخواه است.

مرغ پرتقالی

تکه های مرغ را در ظرف مناسب با زعفران و فلفل و نمک مخلوط کنید
و در ظرف را بپوشانید و دو الی سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار بشود .
اگر فرصت دارید تکه های مرغ را از قبل مزه دار کنید
و اگر هم فرصت ندارید ایراد ندارد؛ از زعفران، زنجبیل و فلفل در موقع سرخ کردن استفاده شود.

یک عدد پیاز را ریز خرد کنید. داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم  پیاز را کمی تفت بدهید.
تکه های مرغ را روی پیازها چیده و تفت دهید. اگر دوست دارید می توانید به دلخواه یک قاشق کره هم بریزید. کمی زعفران هم دوباره اضافه کنید.

در تابه را بگذارید تا با آب پیاز بپزد. حرارت گاز هم کم باشد.
حدودا آب  ۸ عدد پرتقال را در همان لحظه بگیرید که دو لیوان آب پرتقال باید بشود.
لازم به ذکر است که آب پرتقال باید طبیعی و سالم باشد.
انتخاب پرتقال در این غذا تاثیر گذار است. وقتی آب پرتقال را گرفتید از صافی رد کنید تا تفاله های آن گرفته شود.

وقتی آب پیاز کشیده شد، آب پرتقال و کمی نمک به تکه های مرغ اضافه کنید.
توجه نمایید که اضافه کردن آب پرتقال از ابتدای پخت ممکن است باعث تلخی غذا شود. در تابه را بگذارید تا بپزد.

با توجه به نوع پرتقال و بسته به علاقه ی افراد می توان شکر و آب لیمو هم استفاده کرد.
اگر آب پرتقال شیرین هست می توانید آب لیمو و اگر ترش شکر بریزید.

اگر خواستید می توانید یک دقیقه آخر کار یک قاشق عسل نیز اضافه کنید و بعد از حرارت بردارید.
مرغ پرتقالی را داخل دیس بچینید و تزیین نمایید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *